Blog

media
14.02.2023

Zašto odabrati rabljeni HP Elitebook umjesto Probooka ili Compaqa

Rabljeni HP Elitebook je odlična opcija za one koji traže kvalitetan i učinkovit prijenosnik. Postoji nekoliko razloga zašto biste trebali odabrati rabljeni HP Elitebook umjesto novih Probook ili Compaq računala.

Više
media
02.02.2023

Zašto odabrati HP Zbook: Kompletan vodič za ultimativnu mobilnu radnu stanicu

U današnjem brzom i vrlo konkurentnom svijetu, imati prave alate za posao je esencijalno. HP Zbook je vrhunska opcija koja pruža različite značajke i prednosti koje ga razlikuju od drugih opcija za laptop.

Više
media
13.10.2022

Od kuda dolaze rabljena računala i laptopi?

Od kud rabljena računala? Pitanje na koje odgovaramo svaki dan! :) Rabljena računala uglavnom dolaze u većim količinama od leasing kuća nakon isteka tvorničkog jamstva, nekog većeg projekta (npr. 2012....

Više
media
04.12.2020

Obveza ispisa QR koda na računima od 1.1.2021.

Od 01.01.2021. na snagu stupaju odredbe zakona o fiskalizaciji prema kojima je obvezno ispisivati QR kod na računima koje se naplaćuje sredstvom koje smatra prometom gotovine.

Više
media
20.02.2020

HP EliteDesk G2 serija računala

Stolna i sve-u-jednom računala čine gotovo polovicu prodaje komercijalno dostupnih računala, kažu u HP-u. Više od sto milijuna među njima u uporabi je dulje od šest godina.  Očekivanja zaposlenika koja se tiču performansi uređaja ovise o njihovom poslu i stilu života. Serija HP EliteDesk savršen je izbor za osobe koje žele elegantan dizajn i izdržljivost, vrhunske sigurnosne značajke i alate za suradnju koji im omogućuju prilagođavanje svim izazovima radnog dana. HP-ove serije EliteOne i EliteDesk 800 predstavljaju HP-ova najmoćnija poslovna sve-u-jednom rješenja i stolna računala s najširim rasponom prepoznatljivo dizajniranih formata kako bi odgovarali načinu na koji tvrtke danas posluju. Serija stolnih računala HP Elite 800 opremljena je najnovijom četvrtom generacijom Intel® Core™ procesora za maksimalne performanse i kvalitetniju grafiku, kao i opcionalnim mogućnostima u proširivanju konfiguracija i SSD diskovima koji pružaju brži pristup podacima i aplikacijama.

Više
media
27.12.2019

Od 14.01.2020. se obustavlja podrška za Windows 7

Kada je sustav Windows 7 izdan, 22. listopada 2009., Microsoft se za njega obvezao pružati 10 godina podrške za proizvod. Ovo razdoblje od 10 godina je isteklo te će Microsoft uskoro prestati pružati podršku za Windows 7. Od 14. siječnja 2020. tehnička podrška i sigurnosna ažuriranja koja doprinose zaštiti Vašeg računala i podataka više neće biti dostupna. Stoga je važno da izvršite nadogradnju na moderan operacijski sustav, kao što je Windows 10.

KAKO VAM MI MOŽEMO POMOĆI?
Uz kupnju rabljenog računala, nudimo Vam novi Windows 10 operativni sustav po puno prihvatljivijoj cijeni od redovne tržišne cijene, tako da u nekim slučajevima čak računalo sa Windows-ima može biti povoljnije od kupnje Windows-a po redovnoj cijeni. U ponudi imamo Windows 10 Home ili za nešto zahtjevnije korisnike Windows 10 Professional. Cijenu možete pronaći uz opis svakog računala ili laptopa.

Više
media
09.12.2019

HP EliteBook Revolve 810 G3

Revolve se ističe iznimno kvalitetno napravljenim srebrnim, aluminijskim kućištem. HP robusnost ovog rješenja dokazuje tvrdnjama kako je testirano na padove, vibracije, niske i visoke temperature i prašinu, a sve to po standardu američke vojske MIL-STD-810. Drugim riječima Revolve bi morao preživjeti i ekstremnije uvjete i načine korištenja. Ključni adut Revolvea je tzv. okretni ekran, odnosno postolje koje omogućuje rotaciju ekrana za 180 stupnjeva. Konačno ekran je moguće posve preklopiti i uređaj koristiti poput klasičnog tableta.

Više
media
25.11.2019

Opremili smo još jednu školu

S obzirom na skroman budžet škola i povećanu potrebu za informatizacijom učionica, sve se više istih opredjeljuje za obnovljena računala. Nakon dugogodišnje suradnje sa osnovnim i srednjim školama, opremili smo još dvije u nizu informatičkih učionica.

Osim što su učionice opremljene računalima vrhunskih karakteristika po puno prihvatljivijim cijenama u odnosu na nova računala, kupnjom obnovljenih računala također se doprinosi i očuvanju okoliša.

Više
01.06.2019

Alat za izračun ušteda energije i smanjenja emisija co2 korištenjem obnovljene računalne opreme - rITsaC02

Više