Blog

media
27.12.2019

Od 14.01.2020. se obustavlja podrška za Windows 7

Kada je sustav Windows 7 izdan, 22. listopada 2009., Microsoft se za njega obvezao pružati 10 godina podrške za proizvod. Ovo razdoblje od 10 godina je isteklo te će Microsoft uskoro prestati pružati podršku za Windows 7. Od 14. siječnja 2020. tehnička podrška i sigurnosna ažuriranja koja doprinose zaštiti Vašeg računala i podataka više neće biti dostupna. Stoga je važno da izvršite nadogradnju na moderan operacijski sustav, kao što je Windows 10.

KAKO VAM MI MOŽEMO POMOĆI?
Uz kupnju rabljenog računala, nudimo Vam novi Windows 10 operativni sustav po puno prihvatljivijoj cijeni od redovne tržišne cijene, tako da u nekim slučajevima čak računalo sa Windows-ima može biti povoljnije od kupnje Windows-a po redovnoj cijeni. U ponudi imamo Windows 10 Home ili za nešto zahtjevnije korisnike Windows 10 Professional. Cijenu možete pronaći uz opis svakog računala ili laptopa.

Read More
media
09.12.2019

HP EliteBook Revolve 810 G3

Revolve se ističe iznimno kvalitetno napravljenim srebrnim, aluminijskim kućištem. HP robusnost ovog rješenja dokazuje tvrdnjama kako je testirano na padove, vibracije, niske i visoke temperature i prašinu, a sve to po standardu američke vojske MIL-STD-810. Drugim riječima Revolve bi morao preživjeti i ekstremnije uvjete i načine korištenja. Ključni adut Revolvea je tzv. okretni ekran, odnosno postolje koje omogućuje rotaciju ekrana za 180 stupnjeva. Konačno ekran je moguće posve preklopiti i uređaj koristiti poput klasičnog tableta.

Read More
media
25.11.2019

Opremili smo još jednu školu

S obzirom na skroman budžet škola i povećanu potrebu za informatizacijom učionica, sve se više istih opredjeljuje za obnovljena računala. Nakon dugogodišnje suradnje sa osnovnim i srednjim školama, opremili smo još dvije u nizu informatičkih učionica.

Osim što su učionice opremljene računalima vrhunskih karakteristika po puno prihvatljivijim cijenama u odnosu na nova računala, kupnjom obnovljenih računala također se doprinosi i očuvanju okoliša.

Read More