Odredbe i uvjeti

Molimo pažljivo pročitajte

Ovaj sporazum o uvjetima i pravilima korištenja ovog web shopa određuje međusobne odnose između Vas kao kupca i poduzeća Drugi klik d.o.o. kao prodavatelja.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske ili drugih država ukoliko između istih postoji sporazum o trgovini robom i uslugama.


Tvrtka Drugi klik d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske kao i poštivanju svih zakonskih normi u međunarodnoj trgovini robom i uslugama.

Tvrtka Drugi klik d.o.o. obvezuje se na zaštitu privatnosti podataka kupaca te čuvanja tajnosti njihovih identiteta.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih usluga tvrtka Drugi klik d.o.o. obavezna je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) koja je isti položio na račun tvrtke u svrhu kupnje spornih usluga.

Zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.


Izražavanje cijena i načini plaćanja

Cijene su izražene u EURima. Plaćanje se vrši sukladno trenutnim sigurnosnim uvjetima plaćanja putem Interneta u državi, te virmanom (općom uplatnicom) ili deviznom doznakom. Podaci o računima nalaze se u svakom potpisu e-maila koji ćete zaprimiti od nas.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja vršit će se u hrvatskoj valuti. Iznos kojim će vaš račun biti terećen izračunava se konverzijom cijene u Eurima prema trenutnom tečaju Hrvatske Narodne banke. Kod terećenja vaše kreditne kartice isti iznos će biti preračunat u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja Vaše kreditne kartice. Kao rezultat te konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cijenu navedenu na našem web siteu.


Popusti

Svaki kupac ima pravo na količinski popust. Popusti se automatski izračunavaju u sistemu i isti su individualni. Popusti se ne mogu prenositi s kupca na kupca niti se darivati trećim osobama.


Račun

Račun automatski dobivate po izvršenoj dostavi putem Vašeg e-maila sa svim potrebnim podacima. Ukoliko kupac želi poseban račun može ga zatražiti od našeg odjela prodaje. Račun se dostavlja na adresu koju je naveo kao "Adresu za dostavu računa".


Reklamacije

Reklamacije na kvalitetu ili kvantitetu isporučene usluge prihvaćamo u roku 15 dana izvršene usluge. Reklamaciju mozete prijaviti pismeno, telefaksom ili e-mailom. Stojimo Vam na raspolaganju za sve ostale primjedbe, te nas uvijek možete kontaktirati.


OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Drugi klik d.o.o. 

Slavonska avenija 26/2

10000 Zagreb

ili na email: gdpr@rshop.hr

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Molimo Vas da u prigovoru navedete svoje podatke: 

Ime i prezime: 

Adresa za dostavu odgovora:Zahvaljujemo što poslujete s nama,

RShop team.