Načini plaćanja

Vašu narudžbu možete platiti virmanski, internet bankarstvom ili kartičnim putem do 12 rata putem webshopa ili u našoj maloprodaji .

RShop koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

1. VIRMANSKO PLAĆANJE

Virmansko plaćanje
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

2. KARTIČNO PLAĆANJE 

Plaćanje gotovinom i karticama u maloprodajnom dućanu - Maksimirska cesta 23, Zagreb:
U našoj poslovnici na adresi Maksimirska cesta 23, 10000 Zagreb možete platiti jednokratno gotovinski te svim kreditnim i debitnim karticama.

        Plaćanje karticama:
  • American Express, Visa, Mastercard, Diners i Maestro 
  • American Express i Premium Visa kreditnim karticama 
  • Diners kreditnom karticom 
  • MasterCard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke 
  • Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb
DINERS CLUB
– od 2 do 12 rata bez kamata i naknada
– obročna otplata vrijedi za iznose veće od 600kn
AMERICAN EXPRESS
– od 2 do 12 rata bez kamata i naknada
– obročna otplata vrijedi za iznose veće od 1000kn
MASTER CARD
– od 2 do 6 rata *za sve iznose
– od 6 do 12 rata *za iznose veće od 600kn
MAESTRO 
– od 2 do 6 rata *za sve iznose
– od 6 do 12 rata *za iznose veće od 600kn
VISA
– od 2 do 6 rata *za sve iznose
– od 6 do 12 rata *za iznose veće od 600kn

 

RShop (Drugi klik d.o.o.) obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Drugog klika i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.